Konsultation uden test

1.250,00DKK

Kategori:

Konsultation

En konsultation foregår online via zoom. Vi gennemgår din kost og livsstil, kigger på de faktorer vi ved har størst betydning for din sundhed. I konsultationerne vil jeg tage udgangspunkt i de ubalancer og problematikker du oplever her og nu. Det kan være du oplever sygdom og ubehag, det kan også være du har uforklarlige symptomer. Dette kigger vi på og vi finder den bagvedliggende årsag til dine symptomer. Der bliver udarbejdet en personlig helbredsplan så du ved lige hvad du skal du skal gøre

I en Functional Medicine konsultation vil jeg hjælpe dig med at finde de bagvedliggende årsager til din helbredsproblem. Så oplever du ikke at føle dig sund, have energi og vitalitet, som du ønsker, er denne konsultation for dig.

Vi taler om dine helbredsmæssige udfordringer og dit mål for fremtiden.

Med udgangspunkt i hele din helbredsjournal og din kost, ser vi på alle de faktorer der kan have haft medvirkende indflydelse på dit helbred, og være med til at fastholde og forværre dine symptomer.

Herefter laver jeg en plan, sammen med dig, der inkluderer kost, motion og bevægelse, søvn, håndtering af stress, optimering af dit sind og ændring af miljøet omkring dig. Du får hjælp og viden til selv at mestre dine helbredsproblemer, så du kan gå fra syg til rask eller fra usund til sund

Hvis jeg vurderer, at der er forhold, der skal undersøges nærmere, vil jeg anbefale opfølgende test (f.eks. blodprøver eller laboratorietest) enten hos egen læge eller i privat regi.

Pris for en konsultation á 60-90 min varighed

kr. 1250,- / 140,- €

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Konsultation uden test”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...