DNA test – 4 test

3.295,00DKK

DNA test – 4 test

DNA test – 4 test

DNA østrogen kan indgå i 4 test med rabat

Test til forbedring af østrogenmetabolismen

Hvilket er en fordel for kvinder, der lider af østrogendominerende tilstande som endometriose, præmenstruelt syndrom.

Er du klar over, at 80% af brystkræft forekommer hos kvinder med ingen familiehistorie?

Forskning har vist, at en øget levetid eksponering for østrogen er en stærk risikofaktor i udviklingen af ​​brystkræft.
DNA østrogen test for genvarianter, der har vist sig at have en indvirkning på, hvordan østrogen metaboliseres og derfor kan hjælpe enkeltpersoner med at mindske risikoen for at udvikle brystkræft.

DNA-østrogentest for genvarianter, der har vist sig at have en indflydelse på, hvordan østrogen metaboliseres og derfor kan hjælpe enkeltpersoner med at mindske risikoen for at udvikle brystkræft.

DNA østrogen rapporterer om følgende områder:
• Fase 1 afgiftning
• Fase 2 afgiftning
• Oxidativt stress
• Personlige risikofaktorer forbundet med HRT,
Orale svangerskabsforebyggende midler, bio-identisk tilskud
og in vitro befrugtning
• Interventionsstrategier for patienter med risiko.

Er fin at kombinere med:

hvis du ønsker DNA test – 4 test med rabat

DNA Health

DNA Health®-tests for kendte genetiske variationer
at have en signifikant effekt på sundhed og modtagelighed for kroniske sygdomme, såsom osteoporose, kræft, neurale rørdefekter, hjerte-kar-sygdomme og diabetes, blandt andre. Nutrigenomics-forskning har vist, at individualiserede diæt- og livsstilsvalg har en signifikant effekt på ekspressionen af disse gener – men det afhænger også af tidlig påvisning og passende intervention.

DNA diet 

DNA-diæt er et af de første produkter af sin art i verden og blandt de mest omfattende og nøjagtige vægtrelaterede genetiske tests, der findes.
Genene, der omfatter DNA-diæt-testen, har tilknytning til kropsvægt og kropsmasseindeks, og alle opfylder strenge kriterier for anvendelighed i en genetisk screeningstest. Nylige kliniske data viste, at tilsætningen af ernæringsmæssigt skræddersyede diæter resulterede i bedre overensstemmelse, langsigtet BMI-reduktion og forbedringer i blodsukkerniveauet. Fra patienternes synspunkt fandt de i et randomiseret kontrolleret forsøg fra 2012 diætanbefalinger baseret på genetik mere forståelige og mere nyttige end generel diætrådgivning.

DNA – skin

DNA-hud har til formål at forbedre de visuelle tegn på aldring ved at fokusere på indgreb, der passer til dit unikke DNA.
Vi kan ikke ændre vores gener, men vi kan ændre vores livsstil. Alle de genetiske varianter, der er analyseret i DNA-hudtesten, kan ændres gennem passende miljøinterventioner.
Baseret på resultaterne fra DNA-hudtesten kan der gives personaliserede livsstils-, ernærings-, ernærings- og kosmeceutiske anbefalinger til forbedret hudpleje og hudens sundhed og for at mindske de synlige tegn på ældning.

 

Find flere produkter 

Find online kurser 

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “DNA test – 4 test”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...