Hjem » The Team

The Team

03

The Team

Find en behandler i dit område
Marie Louise

https://da.marielouise.health

Hvad repræsenterer ordet sundhed for dig?

For mig er sundhed først og fremmest frihed. Frihed til at leve mit liv uden fysiske og mentale begrænsninger.

For et par år siden så mit liv dog helt anderledes ud.

Jeg led af en hjernerystelse og efter den kæmpede jeg med langvarige gener. Min hverdag var fyldt af begrænsninger, de mest enkle aktiviter gjorde mig udmattet. Jeg magtede ikke at læse og arbejde var ikke at tænke på. Prognosen fra lægerne, var ikke lys. Læs mere

I dag har jeg det bedre end nogensinde. Jeg har længe drømt om at skabe den platform, som jeg selv manglede når jeg kæmpede med at blive rask,  nu er drømmen endelig ved at blive realiseret. Velkommen til at navigere videre på hjemsiden, følg gerne min blog og mit nyhedsbrev.

Dorte

https://www.klinikringsing.com

Jeg hedder Dorte Viggers Ringsing, og jeg driver en professionel klinik.

Jeg er Sundheds og kropsterapeut – udd. Registreret akupunktør, massør, skadesterapeut, laserterapeut, zoneterapeut, certificering i intelligent mad og bevægelse, yogaterapeut med speciale i antiinflammatorisk livsstil

Endvidere er jeg også pædagog og har arbejdet inden for det pædagogiske felt i 20 år.

Mit mål er at afhjælpe dig, med dine problemer som f.eks. smerter i kroppen, sportsskader, arbejdsskader, kroniske lidelser, ubalancer i kroppen, ubehag, spændinger og sundhedsrådgivning – fra syg til rask/fra usund til sund.

Huda

https://sundhedmedhuda.easyme.dk

Jeg hedder Huda Masri

og arbejder som tandplejer.

Jeg har altid elsket, at arbejde med mennesker, store som små.

Nu skal der bruges kræfter på også at hjælpe mennesker,

som har brug for hjælp til en sundere livstil eller andre problemstillinger.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig igang med den sunde livsstil 

Henriette

https://www.heledig.nu

Jeg hedder Henriette

Jeg begyndte min “sundhedsrejse” for mange år siden efter at have

været ramt af nogle af de ting livet nu engang byder den enkelte, og jeg blev deraf udfordret

på både krop, sind og sjæl.

Jeg har altid haft den fornemmelse af, at kost, motion og søvn kan gøre rigtig meget,

hvilket også blev bekræftet, da jeg begyndte på min uddannelse til Health Mentor.