Sundhedsrådgivning

Når du booker en tid til sundhedsrådgivning er det fordi du har taget et valgt.

Du ønsker at gøre noget andet med dit liv, din sundhed og din livsstil. Det er en stor beslutning at tage, det at vil gøre noget  andet og ikke altid  vælge den  letteste løsning.

For det er ikke  let at ændre sit liv og sin livsstil.

Hvad er min baggrund og hvordan kan jeg hjælpe dig.

Jeg har altid arbejdet med mennesker både i offentligtregi, på sygehus, i kommuner og i privat regi.

Jeg har mødt mennesker der skulle have meget støtte og dem der har brug  for mindre. Men vigtigst for mig er, at jeg har en grundlæggende interesse i at møde mennesket inde bag ved.

Fordi jeg gerne vil være med i det førende felt, har jeg uddannet mig inden for sundhed og livstil

Jeg har:

⚜️ Ernæringsvejleder uddannelse, hvor jeg har lært at lave kostplaner udregnet efter dit basalstofskifte og dit aktivitetniveau med henblik på vægttab

⚜️ Health mentor uddannelsen, hvor jeg har fået en holistisk sundhedsuddannelse der både kigger på dig, din krop, din krops reaktioner, hormoner, immunforsvar, tarm, homøopati, kosttilskud og test

⚜️ Umahro Certificeret Sundhedsrådgiver, hvor fokus var på den basale sundhed og på det, at få klienten i mål

⚜️ Personlig træner, hvor jeg har lært træning af klienter, kropsfunktioner, funktionel træning, screening og kropslige ubalancer

Det næste jeg skal igang med for at komme helt i mål, er den amerikanske uddannelse i Functional Medicin, her kommer jeg til kigge endnu mere på de bagvedliggende årsager til sygdom, og behandle ud fra denne tilgang

Disse uddannelser og min baggrund har i dag skræddersyet mig til at kunne give dig det bedste i en konsultation.

Men det er dig der skal gøre arbejdet

Så selvom jeg har alle de bedste intentioner, er det vigtigt for mig at du har gjort dig overvejelser inden du bestiller en tid.

👉🏻Er du klar til at rykke for alvor

👉🏻Er du klar til at omlægge dit liv

👉🏻Er du klar til at se dig selv fra et nyt sted

👉🏻Er du klar til at gøre et seriøst arbejde

For det kommer til at kræve noget af dig selv, jeg vil gøre mit bedste for at støtte dig og give dig alle de bedste råd – men jeg kan ikke bestige bjerget for dig.

Er du klar til at tage dit liv i hånden og lære hvordan du skaber balance i dit liv, din sundhed og ikke mindst i dine tanker.

Så kan du finde booking kalender her:

Book din konsultation

Du vil finde både sundhedsrådgivning, kombiforløb og personlig træning

Er du ny klient bør du booke en indledende sundhedskonsultation den første gang, her kigger jeg på dine blodprøver, helbredsjournal, din kost, søvn, livsstil og alt der er relevant for dit forløb  – denne varer 90 min.