Sundhedsrådgiver

Hvem er jeg som behandler og hvad kan jeg der er anderledes.

Det er ikke sikkert du kender mig og min baggrund, men jeg kan fortælle at jeg selv har spist mig symptomfri og i dag har et helt andet liv end i mine unge år.

Jeg er født med cøliaki ( glutenallergi) og har i alle år jeg kan huske, haft store udfordringer med min mave og det at få en hverdag til at fungere hæderligt når man hele tiden skal have et toilet inden for rækkevidde.

Da jeg først i en sen alder fik stillet diagnosen

og fandt ud af hvad det var der var galt, har det desværre nået at skabe en del ubalancer i min krop – jeg har mistet en stor del af mit syn og jeg har fået for lavt stofskifte. Havde jeg haft den viden jeg har i dag, var det aldrig nået så langt, men heldigvis for den viden har jeg i dag spist mig symptomfri og mit stofskifte er i dag inden for normal området ( omend stadig i den lave ende, for sådan noget tager lidt tid at spise sig rask fra ) mit syn er bedre men om det nogensinde bliver helt godt ved jeg ikke. Jeg går stadig til kontrol på Rigshospitalet og det er altid spændende at komme ind og få resultatet. Men uanset er jeg i dag der, hvor min hverdag kan fungerer og jeg har et fantastisk liv.

Jeg har arbejdet med mig selv og min mand ( han har efter mange års rovdrift på kroppen udviklet diabetes, forhøjet blodtryk og stress, men du kan læse hans historie på bloggen og følge #flintiform)

Så jeg kender til de udfordringer der er ved at omlægge livsstilen og jeg har haft flere hundrede klienter i min klinik, i forløb og online.

Men jeg er også sådan indrettet, for at kunne tage denne rejse og for at kunne hjælpe andre, er jeg nødt til at vide hvad det er jeg gør, hvorfor jeg gør det og hvordan de forskellige mekanismer i kroppen fungerer. Så uddannelses mæssigt har jeg forskelligt med i bagagen der har vist mig vejen og fået mig der til hvor jeg er i dag.

⚜️ Ernæringsvejleder uddannelse, hvor jeg har lært at lave kostplaner udregnet efter dit basalstofskifte og dit aktivitetniveau med henblik på vægttab

⚜️ Health mentor uddannelsen, hvor jeg har fået en holistisk sundhedsuddannelse der både kigger på dig, din krop, din krops reaktioner, hormoner, immunforsvar, tarm, homøopati, kosttilskud og test

⚜️ Umahro Certificeret Sundhedsrådgiver, hvor fokus var på den basale sundhed og på det, at få klienten i mål

⚜️ Personlig træner, hvor jeg har lært træning af klienter, kropsfunktioner, funktionel træning, screening og kropslige ubalancer

Det næste jeg skal igang med for at komme helt i mål, er den amerikanske uddannelse i Functional Medicin, her kommer jeg til kigge endnu mere på de bagvedliggende årsager til sygdom, og behandle ud fra denne tilgang.

Jeg kommer til at dykke endnu mere ned i:

⚜️Cardiometabolisme

⚜️Biotransformation

⚜️Immunsystem

⚜️Hormoner

⚜️Tarmen

⚜️Energi

Disse uddannelser og min baggrund har i dag skræddersyet mig til at kunne give dig det bedste i en konsultation.

Kun sådan kan jeg give dig det bedste i en konsultation – ved at holde mig opdateret og ved at dykke ned i kroppen og den mekanismer. Dykke ned i de bagvedliggende årsager til sygdomme så jeg kan vise dig vejen til at du kan spise dig rask eller symptomfri.

Du kan følge med på  facebook og instagram  

Hvor jeg deler viden om balanceret sundhed og den balancerede livsstil

 

Det er også her jeg annoncerer bootcamps, uddannelse, kurser og foredrag. Så skynd dig ind og følg med.

Du finder alt det nye her på siden og i min booking kalender

Book en konsultation