Selve konsultationen

SUNDHEDSKONSULTATION

I en sundhedskonsultation vil jeg som sundhedsrådgiver hjælpe dig til mere sundhed og vitalitet. Midlerne er kost, ernæring, motion og bevægelse, søvn, håndtering af stress, og ændring af miljøet omkring dig – de 6 faktorer, der har allerstørst indvirkning på din sundhed.

Selve konsultationen

I en sundhedskonsultation taler vi om din sundhedstilstand og dit mål for fremtiden. Med udgangspunkt i hele din helbredshistorie (dvs. fra du blev født til nu) og vi ser vi på alle de faktorer der kan have haft medvirkende indflydelse på din sundhedstilstand og evt. holder dig tilbage fra at opnå den vitalitet du ønsker. Derefter lægger jeg (sammen med dig) en plan der inkluderer kost, motion og bevægelse, søvn, håndtering af stress, optimering af dit sind og ændring af miljøet omkring dig.

Konsultationen varer 90 minutter.

Når du booker en sundhedskonsultationer er du sikret en rådgiver der er opdateret på den seneste viden inden for sundhed, træning og livsstil.  Jeg tilpasser og skræddersyer til dig, for ingen mennsker er ens og ingen skal have de samme råd. Jeg tilbyder dig rådgivning og trænining der er balanceret og matcher din livsstil og den livsstil du ønsker fremover. 

For at give dig det bedste er jeg forpligtet til at holde min viden omkring kost og ernæring, træning og livsstil konstant opdateret via løbende videreuddannelse.