Selve konsultationen

SUNDHEDSRÅDGIVER KONSULTATION

I en sundhedsrådgiver-konsultation vil jeg som Umahro-certificeret sundhedsrådgiver hjælpe dig til mere sundhed og vitalitet. Midlerne er kost, ernæring, motion og bevægelse, søvn, håndtering af stress, og ændring af miljøet omkring dig – de 6 faktorer, der har allerstørst indvirkning på din sundhed.

Selve konsultationen

I en sundhedsrådgiver-konsultation taler vi om din sundhedstilstand og dit mål for fremtiden. Med udgangspunkt i hele din helbredshistorie (dvs. fra du blev født til nu) og vi ser vi på alle de faktorer der kan have haft medvirkende indflydelse på din sundhedstilstand og evt. holder dig tilbage fra at opnå den vitalitet du ønsker. Derefter lægger jeg (sammen med dig) en plan der inkluderer kost, motion og bevægelse, søvn, håndtering af stress, optimering af dit sind og ændring af miljøet omkring dig.

Konsultationen varer 90 minutter.

Ved at booke mig som Umahro-certificeret sundhedsrådgiver er du sikret samme råd og vejledning omkring kost og ernæring som Umahro foreskriver.

Som Umahro Certificeret sundhedsrådgiver er jeg forpligtet til at holde min viden omkring kost og ernæring konstant opdateret via løbende videreuddannelse.