Udfordring eller frustration ?

Untitled design-344

Udfordring eller frustration ? Jeg oplever at rigtig mange har udfordringer med den sunde livsstil, så derfor spurgte jeg i mit nyhedsbrev hvad der fylder mest lige nu


Jeg oplever at rigtig mange har udfordringer med at komme igang med den sunde livsstil. Eller har udfordringer med at fastholde den. Det kan der være mange grunde til, men jeg oplever at flere ikke helt ved hvorfor.


Jeg tror at vi alle godt vil være sunde og have en krop der er i balance. Men hvorfor lykkedes det så ikke. Hvorfor falder vi tilbage til de mere uhensigtsmæssige vaner igen.


Der er mange grunde til at vi kan have en Udfordring eller frustration ?


Jeg oplever at rigtig mange har udfordringer med sundheden


Hvis vi alle levede sundt, fik de grøntsager vi skal, den søvn vi har behov for og alle dyrkede motion. Så var der ingen der havde udfordringer med sundhede.


Men sådan er virkeligheden bare ikke.


Jeg oplever at flere har udfordringer med sundheden


Jeg oplever flere der ikke bare har udfordringer med sundheden på grund af sygdomme. Jeg møder mange med diabetes, forhøjet blodtryk, lavt stofskifte, overvægt, træthed og en overgangsalder der driller.


Jeg kan sagtens lave kostplaner, livsstilsplaner og træningsplaner, men jeg oplever bare alt for mange der falder tilbage igen.


Jeg kan låse mig selv inde her hjemme så kan jeg godt overholde planerne. Hvis jeg skal ud og møde andre går det galt


Når vi ikke lever på en øde ø


Det er bare svært, når vi skal være sammen med andre. For det er jo ikke alle andre der lever som vi gør. Der kan være mange grunde til at det er svært. Vi vil ikke vil være til besvær, men det de andre spiser måske er så lækkert. Det kan være svært at holde sig fra det.


Jeg ved at min diabetes ikke har så godt af at jeg drikker vin og slik er helt galt. Men når det står foran mig så kan jeg ikke lade være med at spise det


Det er som om det bare trækker os ind i en ond cirkel..


Vi er jo flokdyr og det de andre gør, det gør vi også. Selvom vi ved at det ikke er godt for os. Når du har diabetes ved du godt, at du ikke skal spise og drikke det der påvirker dit blodsukker i uheldigt. Måske mærker du det i kroppen, det snurrer i fødderne og du får varme, røde kinder.. men alligevel!!


Det kan også være at du har lavt stofskifte. Du kan mærke, at det bliver bedre når du får motioneret og ikke spiser gluten, men så render du lige ind i et lækker brød hos bageren. Motionen... du er bare så træt og bliver udmattet i kroppen når du har løbet 3 km og puha leddene knirker og gør ondt efter det brød du spiste.


Jeg oplever Udfordring eller frustration med ?


Her kan du selv indsætte det du har udfordringer med.. motion, maden, at fortsætte, at komme igang - ja grundene kan være mange.


Jeg kan fortælle, at jeg også kan have udfordringer med den sunde livsstil, jeg er ikke frelst og for mig er det i periode også svært.


Det der er sværtes for mig, er at få motionen ind som noget helt naturligt og som noget jeg nyder. Kosten synes jeg ikke er det største problem, og så alligevel. Når jeg har for travlt og føler mig lidt "brugt" i hovedet. Tro mig så får jeg også lyst til spise alt det usunde for mig eller drikker et glas vin!! Ja jeg ved godt det ikke er sundt, jeg ved godt det ikke gavner mig på længere sigt, jeg ved godt jeg kan mærke det i morgen, jeg ved god at det belaster min krop. Men tro mig, jeg kender også til at have de samme udfordringer


Hvordan tager jeg så hånd om min Udfordring eller frustration ?


Det jeg har fundet ud af, der virker for mig, det er at jeg ikke skal føle at jeg undværer ( jeg elsker god mad og lækre snacks) jeg skal ikke føle at motion er motion ( for så synes jeg det er kedeligt) jeg skal føle velvære, glæde og det skal ikke være så avanceret at det bliver besværligt.


Jeg tror på at kan vi skabe den bevidsthed og finde ud af hvad det er der virker for os, ja og måske skal vi have hjælp til det, men så tror jeg på at du også kan lykkedes med dine sunde udfordringer og så tror jeg på at det også kan lykkedes for dig.


Er du nysgerrig på mere så skriv dig op på min liste og bliv test person.


Skriv dig op her


Jeg er ved at indsamle viden om dig og dine udfordringer, så jeg kan hjælpe dig bedst muligt. Jeg vil finde alle de redskaber frem som jeg har, og ikke kun at jeg kan lave kostplaner, test og træningplaner. Men jeg vil også bruge alt den viden jeg har med fra mine arbejdsår i psykiatrien, jeg vil bruge min evne til at mærke dig og finde ind til hvordan jeg bedst hjælper dig der har udfordringer.


Hvorfor gør jeg så dette... ganske enkelt!


Jeg ønsker at vi alle skal blive sundere, jeg ønsker at hjælpe dig og da jeg bare ser alt for mange der ikke trives og alt for mange der bliver syge mærker jeg at det er nu vi skal igang. Kald mig bare "tosset" men jeg ønsker at du får mulighed for at lykkedes .


Hvad skal du som testperson ?


Du skal ikke stille op med billeder og du skal på ingen måde udstille dig selv. Jeg ønsker at du som testperson føle at du bliver taget seriøst og føle så meget tryghed at du tør være ærlig ( også over for dig selv) og fortælle mig hvad dine udfordringer er. Du skal besvære et par spørgsmål og du skal have lyst til at teste moduler / elementer som kommer til at blive et online forløb eller en anden form for forløb.. det vil du være med til at bestemme.


Har du mod på at hjælpe mig ? Så skriv dig op her


Hvis du bare vil kigge lidt rundt på siden er du også meget velkommen til det


Læs mere

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Instagram