DNA-Health test

Genetisk testning og nutrigenomics er fremtiden, når vi taler skræddersyet sundhed og livsstil. Da jeg nu er certificeret DNA life practitioner, vil det betyde at jeg fremover kan oversætte DNA-testresultater til praktiske ernærings- og livsstilsløsninger.Med disse DNA-tests fokuserer jeg på sundhedsstyring, diætdisposition, atletisk præstation og stofskifte. Hver test giver en unik indsigt i din genetiske kodeHvilken betydning får det så for dig.Hjertesundhed afhænger af en kompleks balance mellem miljømæssige og genetiske faktorer, samt kost.Visse gener påvirker LDL- og HDL-kolesterolniveauer; højere niveauer af LDL eller 'dårligt' kolesterol og lavere niveauer af HDL eller 'godt' kolesterol er forbundet med en højere risiko for hjertesygdomme.DNA Health test ser på dine gener og hvad du er disponeret for når vi taler hjertesundhedEt andet vigtigt område DNA Health testen ser på er din Methylering....Methy...hvad for en. Jo Methylering er svært at forklare og så er det bare super vigtigt. Meget forkortet så er det din evne til at nedbryde, omdanne og optage b-vitamin så de får den ønskede effekt i din krop, på dine celler, på energi stofskiftet og i alle de små og store processer i kroppen hvor b-vitamin er nødvendigt.Hvis vi får den forkerte type at vitaminet eller ikke methylerer rigtigt kan det påvirke alt fra depression til autisme og Skader på celler og DNA - derfor er det super vigtigt at vi ser på vores evne til at methylere inden vi over hovedet begynder at tage b-vitaminer.DNA health testen viser dine geners evne til at Methylrer, men hvordan du undgår inflammation og meget mereDNA Health ser på gener der er involveret i følgende områder: • kolesterol metabolisme
 • reaktioner på fødevarer, som sensitivitet over for laktose, koffein og gluten
 • knogle sundhed
 • Methylation
 • Inflammation
 • Vitamin behov: Vitamins A, D, C and B12
 • Oxidative Stress
 • Insulin Resistens
 • Detox/ evne til at afgifte
 • tarm sundhed
 • Vitamin Metabolism


Så hvad er det egentlig vi kan bruge disse test til.Disse test er lavet så de både kan bruges sammen men også hver for sig. Du vil få en plan, hvis du vælger DNA Health testen, der sætter ind på de ovennævnte områder, med kost og tilskud. Men hvis du vælger at kombinerer den med nogle af de andre DNA test kan vi komme spadestikket dybere. Det vil sige at hvis du for eksempel laver både DNA Health og DNA diet så kan jeg tilpasse og skræddersy din kost så du både opnår den ideelle vægt og samtidig forebygger sygdommen.Hele testsystemet består af 6 DNA test og en DNA test der kigger på hvilke former for medicin du kan tåle og hvilke du ikke kan tåle, samt hvilken du har bedst effekt af.Disse test kan kombineres efter dit behov - du får rabat jo flere du vælgerDu må påregne at der kommer en konsultation oven i testprisen, men jeg har gjort det sådan så du får rabat på konsultationen.. for jeg synes virkelig at disse test er fantastiske til at komme helt i mål med vores sundhed, og derfor vil jeg gerne give dig muligheden.

Er du interesseret i mere sundhed og vil du lære at blive din egen sundhedsguru - så du slipper for at kæmpe med vægten eller slipper for irriterende symptomer?Så har du muligheden lige her:

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Instagram