Sunde chips med flagesalt

For at lave disse chips er du nødt til først at bage nogle pandekager, men at starte en søndag med brunch og pandekager er nu heller ikke tosset. Pandekager: 2 dl kikærtemel 1 spsk husk 2 æg vand kom kikærtemel og æg i en skål, hæld vand på til du har en lidt tynd pandekage … Sunde chips med flagesalt Læs mere »

Lev dig til en sundere livsstil

Jeg blev spurgt om jeg kunne skrive en artikel til Moola. Moola er et magasin der sætter fokus på alternativ behandling og giver dig inspiration til at få en sund krop og et balanceret sind. Det ville jeg selvfølgelig rigtig gerne og derfor tænkte jeg hvad kan inspirere.. Så jeg har skrevet om hvordan du … Lev dig til en sundere livsstil Læs mere »

sundhed

Sund og Fit – din mad som medicin

Sund og Fit  – din mad som medicin   For dig der gerne vil arbejde på at give din krop det den har brug for, så den kan give dig velvære og energi tilbage.  Vi ved, at vi kan optimerer vores sundhed og vores krop, men samtidig minimerer livsstilssygdomme med basal sundhed og en livsstil der … Sund og Fit – din mad som medicin Læs mere »

Jeg tror ikke på kostplaner

 Jeg blev spurgt om, hvorfor der ikke er flere steder som mit og flere der arbejder som jeg gør. Nu skal du høre, det er der også…. og så alligevel ikke. For jeg er mig og tro mig – det findes kun en af min slags. ( min mand vil nok sige heldigvis… ja for … Jeg tror ikke på kostplaner Læs mere »

Jeg så et opslag på nettet…

Jeg faldt over et opslag på nettet, om det at spise hel mad og det med, at vi helst selv skal “fordøje” vores mad. Det jeg lagde mest mærke til, er at der er mange der er tilhængere af at spise hel mad, hele råvarer og ikke vil spise forarbejdet mad. Men samtidig spiser de … Jeg så et opslag på nettet… Læs mere »