Hjem » Blog » På den anden side

På den anden side

er du ramt af virus

Er du ramt af virus – et skriv om at komme på den anden side. Hent recoevry guiden

Så du måske har set på Facebook så har jeg været syg med corona – eller set med mine øjne.

Jeg har haft en virus infektion der for en tid satte mig ud af drift. Men som på sigt gør mit immunforsvar meget stærkere.

Dette vil ikke blive en snak om for og imod vacciner. Det vil ikke blive en snak om corona eksistere eller om den er så farlig som de siger.

Dette bliver et skriv om mine oplevelser, min måde at håndtere det på

– og min måde at komme ud på den anden side.

De første daqe

Jeg mærkede i kroppen at der var noget på vej, en følelse af tunghed og trætte muskler. Jeg lagde egentlig mærke til det fordi den tur jeg plejer at gå var næsten uoverskuelig. Jeg fik krampe i benene og jeg var totalt udmattet bagefter.. virkelig en underlig følelse. Men jeg tænke at det nok bare var fordi jeg manglede lidt magnesium.

Senere fik jeg dårlig mave, du sådan virkelig mavekramper og diarre. Følelsen af udmattethed blev mere udpræget og jeg blev rigtig godt forkølet. Da jeg nåede 7 dagen havde jeg også virkelig høj feber.

Når jeg får feber får jeg altid en forfærdelig hovedpine. Så da min kropstemperatur ramte 40 grader var jeg ikke meget værd. Her var det først at jeg tænkte på at det kunne være andet end bare en madforgiftning. Som jeg først troede det var.

Men ja som du nu ved blev jeg testet positiv

Hvad gjorde jeg for at lindre symptomer og for at komme bedst igennem sygdom.

da min feber var på sit højeste tog jeg noget paracetamol – jeg tager aldrig kemiske medicin, men jeg var nødt til det for at få lidt ro i min krop. Så jeg tog det til natten. Min erfaring er at jo mere jeg kan sove jo hurtigere bekæmper min krop det den nu slås med.

Ellers gjorde jeg ikke andet end at drikke vand med citron og spise vandmelon. Det var det eneste jeg havde lyst til og det eneste der ikke smagte glimt. Jeg tager også altid kosttilskud når min krop er på ekstra arbejde. Det gjorde jeg også her, c-vitamin i store doser, d vitamin skruede jeg også lidt ekstra op for og jeg tog tilskud af hvidløg, ecinacea, aloevera, mynte, timian og oregano.

Der er meget mere man kan gøre, men for mig var det bare vigtigt at jeg kunne få det ned. urter kan laves som te og det andet var som dråber og pulver.

Sådan gik der næsten 14 dage med denne virus

jeg begyndte langsom at få det bedre, kunne mærke at min krop havde bekæmpet, men at det nu mest var et spørgsmål om at få kroppen tilbage til hvor jeg kom fra.

Jeg var lidt ekstra træt, blev hurtigt udmattet, kunne stadig ikke helt smage og lugte og maven var stadig lidt sart. Så det jeg gjorde var at starte med grønne smoothies, aloevera og en måltidserstatningsmix. På den måde fik jeg god næring, masser af vitaminer og det smagte godt.

Jeg skulle igang med at få rørt mine muskler igen – så det blev til korte gåture, som jeg langsom har udvidet. Jeg er at den overbevisning af efter sådan en omgang skal vi ikke presse kroppen – men vi skal gå med den, lytte og lytte efter.

Jeg kunne tydeligt mærke når jeg skulle gå og hvor langt, om jeg skulle have en ekstra lur, hvad jeg havde lyst til at spise.

Hvordan er det nu – 20 dage senere

I dag føler jeg at jeg er helt oven på igen. Jeg styrker stadig mit immunforsvar og jeg arbejder ihærdigt på at få kroppen i form igen. Det er utroligt hvad der sker efter så mange dage på langt. Min saturation ( min iltmætning i blodet) har været lidt lav, men den er også ved at komme op igen. Det er jo et utryk for at mine lunger har været belastede og de skal lige tilbage i form igen.

Mine tanker imens og bagefter

Jeg tænkte flere gange på, mens jeg var syg ” bare jeg kan undgå indlæggelse”. For jeg må ærligt indrømme – jeg tror det man bliver mere syg af at blive indlagt.

På en måde var det også super dejligt at mærke hvordan min krop kunne arbejde og bekæmpe den virus der havde invaderet mig.

I dag er jeg lykkelig, for jeg er så heldig, at jeg nu er immun – hvor længe må tiden vise. Men det er 2. gang jeg får besøg af denne virus og selvom jeg var syg. Så bliver den lettere og lettere for her gang. Mit immunsystem kender den både i den ene og den anden variant, min krop kan sagtens genkende og bekæmpe. https://www.livingbyfrost.com/2020/12/02/stoette-til-dit-immunforsvar/

Set med mine øjne må det være der vi skal nå hen, det er der jeg godt vil have min krop til at være – så jeg naturligt kan bekæmpe virus i fremtiden.

Jeg har lavet en recovery guide, hvor jeg beskriver hvad jeg har gjort og hvordan – jeg deler det træningprogram jeg bruger for at komme tilbage igen. Jeg deler opskrifterne på dit smoothies jeg har spist og stadig spiser og jeg deler de tilskud jeg tager.

Du kan hente Recovery guiden her under.

https://livingbyfrost.simplero.com/page/219363-recovery-guide

Jeg vil blive glad for tilbagemeldinger og hvis du sidder med nogle rigtig gode erfaringer omkring den berygtede virus eller hvordan du kommer tilbage efter et sygdomsforløb

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *