9 Tegn på at din lever er på overarbejde

Leveren har en afgørende roller i vores krop, og står for at afgifte kroppen, metaboliserer udefrakommende stoffer, absorbere næringsstoffer og meget, meget mere. 

Hvis vi lader dette vitale organ være og ikke tænker overe hvad vi sender igennem vores lever, kan det i sidste ende føre forskellige overbelastningssymptomer. 

Her er 9 tegn, der viser at du kan have en lever der er overbelastet

1.Gulsot

En tilstand kendt som gulsot opstår, når affaldsstoffeer opbygges i vores kroppe, og galdepigment strømmer ind i vores blodomløb. Dette er mere et problem med spædbørn, men det kan også forekomme hos voksne.

Dette bør tages som en alvorlig advarsel om, at noget er helt galt i din lever. 

2. Hævede ankler 

Når der er et problem med leveren, hjertet eller nyrerne, får tyngdekraften væske til at opbygges i kroppens underekstremiteter, som fødderne.

3. Appetitten ændrer sig

Selvom appetitændringer kan stamme fra en række underliggende årsager, kan det også komme fra din lever. Hvis din lever kæmper, mister du din appetit. Eller hvis du spiser en normal mængde, men din vægt falder markant, skal du altid konsultere en læge.

4. Diarre

Dette er et meget almindeligt problem relateret til leverproblemer, og derfor bør du altid tage det seriøst. Især hvis du ikke kender årsagen til diarre ( som ved madforgiftning)

5. Mærkelig blå mærker 

Så når leveren er i problemer er overbelastet, falder proteinniveauerne, hvilket kan gøre at blå mærker og blødninger er hyppigere.

6. Udmattelse

Hvis du føler dig drænet hver dag i unormal grad, kan det have at gøre med leverudfordringer. Da affaldsstoffer bygger sig op i leveren, fører det til at vi føler os trætte hele tiden.

7. Mørk urin

En god måde at kontrollere leverens sundhed er ved at se på din urin, før du skyller. Hvis din urin er mørk, og afføringen er lysere end normalt, skal du søge lægehjælp. Mørk urin kan også bare stamme fra for lidt væske, er afføringen samtidig lys, skal du søge læge 

8. Skuldersmerter i højre skulder

Som du måske ikke forventer, kan smerter i din højre skulder skyldes leveroverbelastning. Hvis smerten er relateret til din lever, kan du også få hikke let ved at lægge pres på din mave.

9. Ændring i personlighed

Når vores lever er overbelastet opbygges flere toksiner i vores blodomløb og strømmer således til vores hjerne. Dette gør at det bliver vanskeligt at koncentrere os, og vi har problemer med at huske ting. Der kan også være ændringer i sovevaner og man bliver lettere aggressiv/ vred. 

På Living by Frost®Health Coach uddannelsen lærer eleverne nogle af de tidligste tegn på en overbelastet lever, og de lærer hvad man kan gøre for at udrense og genopbygge den. Alt sammen med helt naturlige urter og tilskud.

Vores lever er nødt til at være i topform for at kunne udrense alle de ting den møder igennem en dag – eller er det vi mærker, at vi bliver trætte og får symptomer fra kroppen.

I Living by Frost®VIP club, finder du en lækker pdf med ting du kan gøre der hjemme for at støtte din lever så du kan mærke mere energi.

VIP club

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *