Løft energien og se verden med nye øjne

Med afsavn, ny måder at mødes på, nye måder at arbejde på og ikke mindst  – tid til fordybelse, bliver der samtidig lukket op for en ny måde at se verden på. 

Min verden er sat i langsomt gear – skildpadde gear. 

Og det gør også, at der meget nemt kan være lidt stillestående energi. 

Jeg ved at mange oplever både frustrationer, angst, uro og en helt særlig rastløshed. Der er bekymringer om økonomi, job, fremtid og ikke mindst vores sundhed, samtidig med at vi ikke rigtig kan gøre meget andet end at være med det. 

Og så kan du alligevel godt gøre noget. 

Du kan lave et energiskifte, ved at cirkulere din energi og løfte den. 

Prøv i dag at lave de dagligdagsrutiner du plejer, men på en ny måde. 

Jeg plejer at gå tur efter frokost, i dag gik jeg tur inden morgenmaden

Jeg plejer at drikke te og lytte til nyheder, i dag drikker jeg te og lytter til fugle 

Jeg plejer at træne inde, i dag vi jeg træne ude på græsset i solen

Jeg plejer at sidde ved mit skrive bord og arbejde, i dag vil jeg sidde ud i solen og arbejde 

Prøv disse små simple øvelser og cirkulere din energi og løft den. Du vil opleve at der sker noget i din krop, dine tanker og for din sundhed. 

Som Health and Lifestyle Coach lærer du også disse teknikker så du kan løfte dig, din familie og dine klienter – og lige nu får du 10% på uddannelsen samt en gratis test af din krops tilstand.  Men du får også mulighed for at  betale i så lave rater at alle kan være med, for måske er det nu det er tid for dig at gøre noget ekstra for din og din familien sundhed.

Eller måske er det nu du skal lave det karriere skifte du har gået over overvejet, men aldrig helt er nået i mål med. Jeg giver dig fundamentet, en lægeeksamineret uddannelse og hele mit business team står klar til at hjælpe dig igang, hvis du har et ønske om at starte for dig selv.

Læs om uddannelsen til Health & LIfestyle Coach – her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Ved fortsat at bruge webstedet accepterer du brugen af cookies. mere information

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk