kostplaner
Balanceret sundhed

Kostplaner, vægttab og slankekure

Jeg vil sætte fokus på kostplaner, vægttab, slankekure og hvorfor det ikke virker. 

Når jeg rådgiver klienter i klinikken eller i online forløb, så gør jeg det med udgangspunkt i den enkelte klient og dennes livsstil. Jeg vil gerne lære dig hvordan du laver ændringer i din livsstil så du opnår mere sundhed og får en stærkere krop, der kan modstå de påvirkninger der kommer igennem livet. 

Hos mig får du ikke kostplaner 

Så hvis du leder efter en der vil give dig en kostplan, hvor der står mandag morgen… og så det du skal spise, du ved 100 gram af dit og 1 dl af dat. Det får du ikke hos mig, så der skal du lede andre steder. Du får simpelthen ikke en kostplan fra mig, for jeg tror ikke på kostplaner. 

Når du får en kostplan så følger du den, men skal du ud og spise en aften eller du skal måske på ferie.. hvad sker der så ? 

Du spiser det du ville have gjort hvis du ikke var startet på kostplanen, for det er det du kender.

Når så du er kommet igennem 3 måneder, hvor du har fulgt en kostplan, så skal du igang med hverdagen og igang med at “leve” den nye livsstil. Men det er lige præcis her at du bliver snydt – for hvad er den nye livsstil ? hvad kan du spise ? 

Du vælger derfor at spise det der står i den kostplan, og sådan fortsætter du med de samme retter, de samme råvarer, de samme smage og de samme mængder. 

Tro mig på et tidspunkt bliver det bare rigtig kedeligt og du “snyder” oftere og oftere fordi maden bliver for kedelig – og så er du tilbage hvor du startede. 

Men hvis nu du forestiller dig at du ikke fik en kostplan 

og du ikke gik på slankekur, men stadig fik det vægttab som du ønskede.

Det kan lade sig gøre og det er det jeg hjælper dig med. Du får nemlig rådgivning i at vælge de fødevarer der er gode for dig og din krop. Når du lærer at sammensætte den sunde mad, lærer at vælge det der taler kærligt til din krop og det du kan mærke giver dig energi og velvære.

Så er det ikke et problem, at holde ferie, være ude af spise eller være inviteret til fødselsdag – for du ved hvad du skal gøre og hvordan du bedst vedligeholder den sunde livsstil. 

Det er nemlig det, det er – en sund livsstil, ikke en slankekur med stramme kostplaner og du opnår stadig dit vægttab. 

Sidder du og kunne tænke dig at vælge et forløb enten det er i klinikken eller online

men ikke ved hvordan det vil gå, når du ikke har kostplaner at følge 

Så kan jeg fortælle dig, at du får alt den støtte og vejledning du skal bruge, du får opskrifter og lister med alt det lækre du kan spise. Jeg kan love dig at det ikke bliver trist og kedeligt – tværtimod. 

Du kan læse mere om konsultationerne her: 

Læs mere om konsultationerne

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.