Der er så mange veje til sundhed og så mange bud på det sunde liv og den sund krop. Da jeg fik en søn med ADHD og selv fik konstateret cøliaki, begyndt jeg at gå ud af alle de veje jeg fandt. Jeg tog en uddannelse som ernæringsvejleder, jeg læste psykologi… Men jeg fandt dog aldrig det helt rigtig for mig, før jeg tog en uddannelse som numerolog. Denne uddannelse var døren til en helt ny og fantastisk verden. Det var den der åbnede døren til min HEALTH MENTOR verden.

 Så for mig blev det kombinationen af Health Mentor uddannelsen og numerologien der bandt det hele sammen.

 Min viden som Health Mentor og min viden om ernæring bruger jeg så til at støtte op om kroppen, så der kan blive skabt balance.

Numerologien fortæller mig hvad den enkelte kan have af udfordringer, mentalt og kropsligt

 Jeg kan støtte dit fundament som Health Mentor og ændre din platform med numerologien

For dig betyder det, at forandring bliver muligt, uanset dine udfordringer.

Det er, Living by Frost

På kærligt gensyn

Siff Eleanore Celest Frost