Kender du en med diabetes –  måske er det dig selv ?

Kender du en med diabetes – måske er det dig selv ?

10. januar 2019

Diabetes er et stadig stigende problem i Danmark. I følge Diabetesforeningen, oplyses der, at 252.750 har diabetes og 300.000 skønnes, at have prædiabetes. Diabetes koster samfundet omkring 86 mio. kr. om dagen så der er alt mulig grund til, at gøre noget ved den generelle sundhed. Hvis du tænker at du måske kan være i … Read More

Sidste afsnit af kiirses dagbog – læs den spændende slutning

Sidste afsnit af kiirses dagbog – læs den spændende slutning

30. december 2018

Med det sidste afsnit i Kiirses dagbog, for denne gang – vil vi begge ønske jer et rigtig glædeligt nytår men masser af sundhed. Dag 152 torsdag 11 oktober. Vitaminer og ampulkur er taget. Ingen bedring 🤧😴😴 Dag 153 fredag 12 oktober. Vitaminer og ampulkur taget. Det letter en lille smule, ingen hovedpine eller feber … Read More

Når en helt almindelig forkølelse er en gave – læs Kiirses historie

Når en helt almindelig forkølelse er en gave – læs Kiirses historie

28. december 2018

Dag 131 torsdag 20 september. Vitaminer og ampulkur er taget. Igen idag har jeg kunne tøffe rundt med min stole som støtte, jeg har kunne tørre lidt paneler af og ryde op i nogen skuffer 💪🏽😁 Dag 132 fredag 21 september. Vitaminer og ampulkur er taget. Idag har jeg været til fys hos Katrine i … Read More

Glædelig jul og godt nytår

24. december 2018

Kære  Jeg vil ønske dig en rigtig glædelig jul, her fra vandkanten på den spanske solkyst.  I år har jeg valgt at holde jul under varmere himmelstrøg og lade op til det nye år. Jeg plejer gerne at gøre status for året der er gået og kigge lidt på året der kommer.  Dette år har … Read More

Fra halvdød til sprællevende – læs Kiirses dagbog

Fra halvdød til sprællevende – læs Kiirses dagbog

21. december 2018

Dag 119 Lørdag 8 september. Vitaminer og ampulkur er taget. Idag går jeg er vildt dårligt 😬 og ja jeg husker på jeg er under større udrensning🤔 så jeg må bare sætte mig og slappe af. Dag 120 Søndag 9 september. Vitaminer og ampulkur er taget. Jeg er godt nok langt fra på toppen og … Read More