Ja den er god nok.. ikke nok med at jeg har åbnet klinik i Haslev, så er vi også på vej til Spanien. 

Helt præcist så er jeg i Fuengirola fra i starten af juli måned, jeg skal ned og lede efter lokale, men du har allerede nu mulighed for at mødes med mig. 

Hvis du sidder og tænker på hvordan jeg kan hjælpe dig, så kan jeg fortælle at der er flere muligheder:

Du kan få en fuldstændig skræddersyet kostplan og for at det ikke skal være løgn, så vil du næsten opleve det som om jeg altid er hos dig og altid lige ved hånden, for hele programmet med mig, ved din side er både på din computer og i en lækker app på din telefon. Du får en skræddersyet kostplan og den er virkelig skræddersyet, ned i mindste detalje. Du får lækre opskrifter og mulighed for at jeg kan heppe på dig når det går godt og give dig et puf i ryggen når det er lidt sværere..
Jeg vil glæde mig så meget til at mødes med dig online 🥦
skriv dig op her, hvis du vil høre mere hvis har du brug for hjælp til at nå dine mål

http://www.livingbyrost.com

Du kan få en konsultation både 1-1 og på skype

Læs mere

Du kan få forløb på 3 eller 6 måneder

http://www.livingbyfrost.com/

Hvorfor nu også i Spanien 

Jeg rejser en del i sydspanien og har mødt så mange mennesker der har opfordret mig til at komme der ned og tilbyde min konsultationer, så nu skal det være. 

Men hvordan arbejder en Umahro certificeret sundhedsrådgiver, det kan du læse om her på Umahro’s side: https://umahro.dk/bliv-sundere/#2

I starten vil jeg tilbyde online forløb, 1-1 når jeg er i Spanien ( med opfølgning på skype) og så er der en skræddersyet kostplan, hvor du vil føle at jeg er lige ved hånden. ( Her får du en app til din telefon, du får mail og chat  – så jeg er altid ved hånden)

Det kan du læse om her: http://www.livingbyfrost.com/kostplan/

Men når jeg kommer til april vil jeg rigtig gerne mødes med dig, så sidder du og tænker at det lyder spændende og er nysgerrig hvad jeg som Umahro certificeret Sundhedsrådgiver kan gøre for dig så kontakt mig og lad os mødes. 

Du kan kontakte mig her: http://www.livingbyfrost.com/kontakt/

På gensyn i Fuengirola 

psst. Der kommer til at blive spændende arrangementer med mad og sundhed .. men det hører du nærmere om når vi er tættere på juli måned

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.