Siff Frost bor i Haslev og hun er en af de første danskere der har gennemført en ny uddannelse, som gør hende ekspert i livsstilsmedicin.

September sidste år lancerede sundhedsvirksomheden Umahro ApS en ny 6 måneders udannelse, der henvender sig til læger, sygeplejersker, kostvejledere, fysioterapeuter, diætister, og andre der arbejder med menneskers sundhed 

Siff Frost  er en af de 12 eneste danskere, der lige nu kan kalde sig Umahro Certificeret Sundhedsrådgiver. 

Uddannelsen skoler deltagerne i, hvordan de anvender kost, ernæring, søvn, afstressning og bevægelser til at øge sundhed hos deres klienter. 

Uddannelsen har givet mig et solidt fundament, for at rådgive og hjælpe mine klienter med at få de vigtigste sundhedsfremmende kost og livsstilsændringer på plads, siger Siff Frost, der er uddannet Umahro Certificeret Sundhedsrådgiver. 

Et supplement til sundhedsvæsnets tilbud 

Deltagerne på uddannelsen er blevet personligt undervist af en af Danmarks førende sundhedseksperter, Umahro Cadogan, der i øjeblikket er fast inventar i anden sæson af TV2 programmet ‘Kan man spise sig rask’ og bogaktuel med bogen ‘ Fra usund til sund’. Han fortæller, at uddannelsen tager afsæt i K.R.A.M.S.S.-faktorerne, der dækker over kost, rygning, alkoholforbrug, motion, søvn og stress.

Vi kommer ikke til at gøre lægerne arbejdsløse med den nye uddannelse, men vi lærer deltagerne på uddannelsen at gå i dybeden med og integrere de livsstilsændringer, der, uden for sundhedsvæsnets rammer, har den største effekt for den enkelte klient. Det er altså ikke en erstatning eller en konkurrent til sundhedsvæsnet, men et supplement med fokus på alt det, vi som mennesker selv kan gøre, siger Umahro Cadogan 

Siden den nationale sundhedsprofil i 2010 for første gang blev kortlagt har flere fået et dårligere fysisk helbred, flere er blevet overvægtige, flere føler sig trætte, flere har led og rygsmerter, flere har søvnproblemer, ferle har hovedpine, flere føler sig stressede, nedtrykte og ængstelige. Samtidig har Umahro ApS oplevet en kraftig stigning i henvendelser: 

Vi vil gerne hjælpe så mage som muligt med at komme til at lee det liv, de ønsker sig og drømmer om. Jeg har jo selv været utrolig syg, men i dag er jeg i stand til at lee symptomfrit, fordi jeg har fået en bevidsthed om, hvordan min krop fungerer og hvilke kost – og livsstilsændringer, der var nødvendige. Den mulighed vil jeg ikke fratage andre, men jeg kan simpelthen ikke nå at rådgive de tusindvis af danskere der henvender sig. Derfor er jeg enormt glad for at Siff Frost nu hjælper danskere med at opnår den sundhed så mange mennsker ønsker, siger Umahro Cadogan 

For yderliger info: 

http://www.livingbyfrost.com/book-en-konsultation/

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.