Med det sidste afsnit i Kiirses dagbog, for denne gang – vil vi begge ønske jer et rigtig glædeligt nytår men masser af sundhed.

Dag 152 torsdag 11 oktober.

Vitaminer og ampulkur er taget.
Ingen bedring 🤧😴😴

Dag 153 fredag 12 oktober.

Vitaminer og ampulkur taget.
Det letter en lille smule, ingen hovedpine eller feber mere, men stadig snot og hoste.
Fys aflyst.

Dag 154 lørdag 13 oktober.

Vitaminer og ampulkur taget.
Så nu letter det endnu mere, ikke så meget forkølelse mere. Men min krop er godt nok træt oven på denne omgang.
jeg tror jeg skal lidt ud det det skønne varme sommer-efterårsvejr ☀️😎.

Dag 155 søndag 14 oktober.

Vitaminer og ampulkur er taget.
Nåår idag har jeg det endnu bedre. Nu skal jeg bare lige ha kroppen til at virke igen, for jeg går vist ikke ret godt og ingen kræfter i min ryg.

Dag 156 mandag 15 oktober.

Vitaminer og ampulkur er taget.
Så nu har det det faktisk næsten helt godt igen.
Jeg skal til fys idag og det gik fint så mon ikk det er helt godt når jeg skal til fys igen på fredag.
Jeg er heller ikke så træt mere jubbbiiii 😁

Dag 157 tirsdag 16 oktober.

Vitaminer og ampulkur er taget.
Kraniosakralterapi-damen kommer hos mig idag.
Jeg har bestemt mig jeg skal se om jeg kan komme rundt med støvsugeren selv, og det kunne jeg, sådan næsten med lidt hjælp af en stol, jeg fik da lige taget det værste.
Det må jeg forsøge igen på torsdag 😃

Dag 158 onsdag 17 oktober.

Vitaminer og ampulkur er taget.
Så er jeg faktisk helt på toppen igen, ikke mere snot.
Og så har jeg været til ridning og det gik overraskende fint efter den her influenza tur, men for hulandda jeg er træt.

Dag 159 torsdag 18 oktober.

Vitaminer og ampulkur er taget.
Jeg skal ikke noget idag syntes jeg er træt så jeg må lige slappe af og ha en eftermiddags lur og den varet så to timer, men det er jo også sådan kroppen restituere på.

Dag 160 fredag 19 oktober.

Vitaminer og ampulkur er taget.
Jeg har været til fys idag i gåmaskinen og det gik ret fint efter jeg har været forkølet, det kan ellers godt være min krop var sat lidt tilbage for det plejer jeg, men det var der ikke noget af, jeg kommer hurtigere og hurtigere tilbage.

Dag 161 lørdag 20 oktober.

Vitaminer og ampulkur er taget.
Jeg fin vist giv den for meget gas i gåmaskinen igår for jeg syntes godt nok min krop er træt idag. Og så er det vist en af de dage kroppen renser ekstra ud efter indtagelse af ampulkur og sådan er det jo bare, så jeg må tage den med ro og slappe af. (Men helt inderst inde har jeg virkelige svært ved at jeg så lige bliver bremset lidt, men jeg ved udrensning skal til)😬jeg lære det sku nok aldrig🙈😀typisk mig, jeg vil bare gerne fremmad💪🏽💪🏽😆

Dag 162 søndag 21 oktober.

Vitaminer og ampulkur er taget.
Idag er vist en af de dage jeg ikke giver at tænke over for jeg et total træt i kroppen, udrenser og det skal til for at jeg bliver helt rask.

Dag 163 mandag 22 oktober.

Vitaminer og ampulkur er taget.
Det går noget bedre idag, men min krop er stadig træt, men der er trods alt noget mere liv i min højre arm, så tak for det.

Dag 164 tirsdag 23 oktober.

Vitaminer og ampulkur er taget.
Det går da heldigvis stille og roligt fremmad, jeg får flere og flere kræfter, jeg går lidt bedre igen også. Det er ellers noget tid siden jeg har reageret så meget på udrensning, men det kan også være fordi jeg lige har været syg, så måske det ene med det andet, Men pyt nu med det for det skal jo til med den udrensning.

Dag 165 onsdag 24 oktober.

Vitaminer og ampulkur er taget.

Idag går det bare Skide godt igen🙊🤣 jubi fedt… idag har jeg været til ridning det gik godt og så gik det bare fantastisk godt med at få mine sko på og jeg kom hurtig ned af trappen og ud i bilen, der gik ikke 5 min,,, fedt manner 💪🏽😃😃😃 sikke med kræfter jeg har idag både i arme og ben, specielt min højre arm er mega god, hvilket ellers kniber noget, juuuuuubbbbbbiiiiiiiiiii 🇩🇰☀️😍det er som gynger og karruseller frem og tilbage🙊 men skidt nu med det, nå der nu heldigvis er flest gode dage, jubi 🍀❤️😁

Tak Kiirse for din jernvilje og din evne til at se dine små skridt som kæmpe sejre 💜 du er til så stor inspiration og jeg glædes dagligt over at jeg fik mulighed for at være din behandler

Af hjertet tak 🙏

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.