Dag 51 mandag vitaminer og ampulkur er indtaget.

Dag 52 tirsdag vitaminer og ampulkur har jeg taget igen idag. Jeg har været i gå-maskinen og det gik meget bedre end i fredags, og jeg får en masse energi når jeg har været i den maskine.

Denne såkaldte Alter g/ gå-maskine ville alle træningscentre og fysioterapeuter have stor glæde af, til genoptræning mennesker med alle mulige skavanker. Jeg er helt sikkert blevet meget bedre gående fra start til nu. 

For mit vedkommende var jeg ikke kommet så langt som nu, uden Siff’ vitaminer.  Jeg havde så store mangler af næsten alle vitaminer, mineraler og aminosyrer.  Samtidig fandt jeg ud af at ting, jeg så som sundt, faktisk ikke var sundt for mig.. min krop kan ikke tåle det. så tak Siff for jeg fandt dig ellers var jeg aldrig kommet frem til den test som du anbefaler – organixtesten. 

Jeg var aldrig blevet klar over hvor mange mangler og ikke mangler jeg havde. Jeg havde ikke haft en chance for at finde ud af det. Jeg undrer mig over at denne test ikke kan fåes eller bliver tilbudt i vores sundhedssystem. 

Det kan kun lade sig gøre fordi man som jeg, mødte den rette behandler. 

Tankevækkende at sådan nogle som mig og sikkert rigtig mange andre mennesker har mere tillid til vores sundhedssystem. Det handler kun om medicin, også selvom du ikke kan tåle medicinen, så siger de “tag den alligevel” ??

Dag 53 onsdag vitaminer og ampulkur er indtaget. Jeg er ikke helt på toppen.

Dag 54 torsdag jeg har taget vitaminer og ampulkur. Jeg er stadig ikke helt på toppen, det er som om jeg har lidt tågehjerne og svimmelhed, underlig fornemmelse, det er jo nok udrensning der er igang.

Dag 55 fredag vitaminer og ampulkur er indtaget. Jeg er sku stadig en smule rundtosset og i gå-maskinen idag gik det heller ik så godt som det plejer?

Dag 56 lørdag jeg har taget mine vitaminer og ampulkuren holder weekend.

Jeg er mega træt, og jeg har den tid på måneden. Jeg plejer, at være mega frisk fuld af energi og masser af kræfter, men denne gang er jeg da helt flad.

Så måske, det er det der har været med til at drille den sidste uges tid.

Dag 57 søndag jeg har taget mine vitaminer. Idag skal jeg på besøg i dag og jeg har det lidt bedre end igår.

Dag 58 mandag d 9/7 jeg har taget vitaminer og ampulkur. Mine ben er ikke særlige villige til at gå og jeg er træt og svimmel?

Dag 59 tirsdag jeg har taget vitaminer og ampulkur og idag er jeg noget mere på toppen.

Min krop har det bedre, ikke træt og svimmel så jubii jubii.

Hvad er det der sker når man starter et behandlingsforløb.

Det som Kiirse så fint beskriver at netop det jeg ser der sker… dagene kan bølge lidt. Det går ikke kun fremad, men også lidt tilbage. Det er som om kroppen skal vænne sig til den nye tilstand og det taget altså bare noget tid inden den er helet og i balance.

Men det som jeg ser og som Kiirse også oplever, er at de dårlige dage bliver bliver færre og de er hurtigere overstået. I starten kunne det være ugevis, og taler vi får dage før Kiirse igen har styrke.

Det fortæller mig at behandlingen virker og at hun stille og roligt får kroppen i balance og kan vende tilbage til livet.

Jeg har givet hende et løfte og det er at når hun kan gå lidt mere, så går vi i byen og så giver jeg et glas champagne..

Man skal også huske af fejre sin succeser små som store.

Dette er en stor succes for Kiirse

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.