Dag 36 søndag jeg står op og jeg kan mærke det bliver en god dag idag.

Jeg tar vitaminer. Min krop er ved at komme oven på jeg er heldigvis heller ikke så træt og jeg kan meget bedre komme omkring herhjemme igen hvilket har været svært efter jeg blev syg, men nu begynder det hele, at virke igen.

Jeg har været ned og op af trapperne nogen gange og det går fint. Kroppen har overskud igen. Jeg sover også kun en time til eftermiddag, jubiiii?

Dag 37 mandag det har det simpelhen godt igen idag. Jeg tar mine vitaminer og ampulkur igen. Ampulkuren holder jeg altid pause med lørdag søndag.

Jeg bliver bare så glad, når det går lidt bedre, bare det at jeg ikke skal slæbe kroppen med…det gør jo det hele så meget nemmere.

Mine dejlige børn og min mor kommer lige forbi til en kop formiddags kaffe, hyggeligt?

I dag skal jeg, kl 14 ud og drikke eftermiddags kaffe.

Det er faktisk første gang i meget meget lang tid, jeg på egen hånd er afsted helt alene. Dem jeg skal besøge hjælper mig selvfølgelig, når jeg når frem. 

Det går rigtig fint med at komme ud til bilen og med kun lidt hjælpe kan jeg gå ind i huset. Det går også godt da jeg skal hjem igen, jeg får lidt hjælp over dørtrinet, men jeg kan selv gå, hen til bilen med mine krykker. Det ser faktisk rigtig fint ud… ?

Jeg har masser af overskud da jeg kører hjem

Jeg er ikke træt over hovedet og klokken er alså blevet 18:00.

Jeg kommer hjem og er ikke træt i min krop, har det stadig fint og nu sidder jeg her i sofaen og er ved at være træt, men det er vist ikke så underligt.

Så tusind tusind tak for en rigtig dejlig dag?????❤️.

Dag 38 tirsdag vitaminer og ampulkur ✔️?

Det går rigtigt fint, tør næsten ik sige det?

Dag 39 onsdag har taget vitaminer om ampulkur.

Det går rigtig fint, jeg skal i byen med min svigerdatter, vi tar “rulvognen” med så jeg kan komme lidt mere omkring.

Det vildeste er, at jeg selv har kunnet komme op af den, når jeg skulle ind og ud af bilen. Det er en sejr, for der plejer jeg altid at skulle have hjælp. 

Dag 40 torsdag jeg har taget vitaminer og ampulkur det går stadig fint, jeg er bare mega træt idag, sov 3 timer til eftermiddag, men pyt med det, for min krop har brug for at restituere.

Dag 41 fredag har taget vitaminer og ampulkur ✔️? det går bare rigtig godt, jeg får det bedre dag for dag, jeg kan bedre komme omkring herhjemme, jeg kan flytte mine ben meget letter og de er heller ikke så tunge mere.

Jeg har også været i gå maskinen hos min fys og det gik bare så fint igen idag, jeg kunne gå på fart 10 og i 10 min og så 2 minuts pause og så på fart 10 igen og ned på 9 i 8 minutter sejt, det går godt, den rigtige vej jubii jubii jubii ???. Måtte lige sove et par timer til eftermiddag.

Dag 42 lørdag d 23 juni 2018, jeg har taget mine vitaminer weekend pause med ampulkuren.

Jeg har det rigtig godt, jeg skal bare slappe af idag kun lige lave jordbærsalat til aftensmaden, søn og svigerdatter kommer til aftensmad.

Dag 43 Søndag jeg har taget mine vitaminer som jeg plejer og jeg har det godt, lidt træt, så jeg slapper af igen idag.

Dag 44 Mandag jeg har taget min vitaminer og ampulkur og jeg er noget træt idag.

Dag 45 tirsdag vitaminer og ampulkur er indtaget.

Jeg har det godt idag ikke så træt som igår.

Jeg har været i gå-maskinen og det gik super godt, det er lige før, at mine ben var helt lette?? de har været mega mega tunge i de sidste 15 år.

Dag 46 onsdag vitaminer og ampulkur er taget jeg har det godt.

Idag skal jeg til frisør, jeg får kun lidt hjælp til at komme afsted til salonen. 

Og sikke noget fint hår jeg har fået, det er lige i skabet både med striber og klipningen. 

Dag 47 torsdag vitaminer og ampulkur er taget.

Min mor og jeg skal på indkøb og vi må ha rul – vognen med.

Dag 48 fredag jeg har taget mine vitaminer og ampulkur, men noget driller for jeg er mega træt i hele kroppen og det kunne jeg bestemt også mærke idag, da jeg var hos fys. 

Dag 49 lørdag d 30 juni jeg har taget mine vitaminer, ampulkuren holder weekend så den tar jeg først igen på mandag.

Jeg syntes, at jeg er monster træt noget driller, og hvad det er ved jeg ikke lige men til tider køre det lidt op og ned.

Dag 50 på Siff vitaminer. 

Det kan godt være jeg er træt, men jeg skal også lige huske, at jeg har det meget bedre nu, end da jeg ikke fik Siff’s vitaminer. Der var min krop nærmest ved at falde sammen, eller det gjorde den faktisk. Jeg stod på trinnet til plejehjem… nu går jeg 10 min på i gå maskine, tager på kaffebesøg og laver jordbærsalat og går ned af trapper og ud. Så jeg har det jo jo meget bedre nu, end inden jeg startede på vitaminerne. Det var vist meget godt at Siff bad mig om at skrive dagbog. 

Jeg beder mine klienter om at skrive dagbog, for man er så hurtig til at glemme hvor man kom fra og hvor man så er i dag. Det er meget lettere at huske når man har en dagbog at skrive i. Så ser man sort på hvidt, sine fremskridt. Men man ser også, at når kroppen har haft en dårlig dag – at man hurtigere er tilbage igen. 

 

Følg med i næste uge og få sidste afsnit i denne omgang af KIirses historie – og kampen tilbage til et tåleligt liv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.